Demselv, os bag skærmen

Ja, det er da os: 2 lidt halvtossede og halvgamle (ifølge vores børn) forældre - og så vores 100% skrup skøre unger: Puttehønen Clara, Bulderbassen Victor og Fupse Oscar - Hunden Bastian, kaninerne Bølle og Strejfe og måske, hvis vi er heldige snart to vaglet Hans og Grete . 
Vi lever i sus og i dus på en landejendom lige midt i mellem Vejle og Fredericia... og ja, det er ude på landet, vi blive gang på gang bekræftet i, at vi er nogle rigtig bonderøve, men vi ka' li' det kan vi :o)
Jeg selv er pt. sygemeldt på grund af stress med efterfølgende belastningsskade. Jeg har valgt at se på det fra den positive side, da en længerevarende sygemelding ikke er noget at råbe hurra for, så jeg har valgt at bruge rigtig meget tid på at dyrke mine interesser... og dem er der desværre mange af, der er simpelthen ikke nok timer i døgnet til at jeg kan få gjort alt det jeg gerne vil. 
Jeg elsker at være kreativ på alle mulige måder, det med syning, strik, hækling, istandsættelse af gamle møbler... nogle gange FOR gamle ifølge min mand :o) 
Jeg følger rigtig gerne med i alt muligt indenfor interiør og lade mig tit inspirere, dette giver jo heller ikke mindre arbejde, hverken for mig eller min mand :o)
Mad gør mig glad :o) og jeg kan rigtig godt lide at være i mit køkken, med undtagelse af, når vejret lader sig vise fra en af dens bedste sider :( og finder vi nogle gode opskrifter, deler jeg dem rigtig gerne med alle jer.
Og så elsker jeg min have, dette både alle mine blomster, hygge på terrasserne og ikke mindst mit drivhus, jeg kan tulle rundt i timevis, hvis det altså lader sig gøre med de 3 banditter... ja, til tider 4, der skal have mad og opmærksomhed :o)
Hos os kan du følge lidt med i det hele - jeg skriver gerne om, hvad der optager mig lige NU, og det kan være meget forskelligt, så altså ikke nogen krea-blog ej heller have-blog eller interiør-blog men stort set et sammensurium af det hele  
Kig gerne forbi, vi elsker at have "besøg" og nyder hver en kommentar du lægger til os

Her kan du følge mine 3 pragt-eksemplarer, dem der: 
-til tider dem, der kan drive mig til vanvid på meget kort tid 
-dem der gør at jeg ALDRIG bliver arbejdsløs her hjemme 
-dem der gør at jeg til tider kniber en tårer
-og dem jeg elsker aller mest på hele jorden

Clara født 12. august 2002


Victor født 23. juli 2004

Oscar født 14. oktober 2006