fredag den 15. juli 2011

Sommerhus-postkort #1

Det vil vidst være lidt af en underdrivelse, hvis jeg sagde at vejret ikke helt arter sig efter vores ønsker, men pyt, vi havde set vejrudsigten inden vi drog til Vestkysten, så bilen inkl. trailer var pakket med masser af indendørs hygge-ting.
Vi nyder ferien, med indendørs-sysler i læssevis... se bare
Det er bare et lille udvalg af vores regnvejrshyggeting :o)
Med ild i brændeovnen + krea + lego + puslespil, er det ingen sag at holde sommerferie i sjask øsende regnvejr.

Normalt spiser vi for at holde os i live, men i sommerhuset holder vi os altså i live for at kunne spise :o) Denne ferie er INGEN undtagelse :o)
Nybagete musliboller, pizza bagt på pizzasten på grillen.
Afslapning for dem der ikke har energi til andet, og SPA til dem der har en smule energi.
Tigerlier (Victors HØJT elskede bamse, har fået ærespladsen i stolen foran fjerneren.

Clara har for første gang syet på mors symaskine, med kyndig vejledning ved hendes side hehe.... Clara har selv syet strimlerne sammen til stoffet til hendes nye penalhus, ganske godt gået. Det er blevet rigtig fint, planen er der skal broderes Clara på, men jeg ved ikke om tålmodigheden rækker :o)

Til formiddag kunne vi skimte BLÅ himmel, helt fantastisk - alle mand sprang på cyklerne for at komme op og hilse på cirkushestene Skipper og Igor, gensynets glæde var stor.... de er s... da for søde :o)

Med blå himmel, og kun ganske lidt dråber, har jeg kunne sidde udendørs med min hæklenål - upsss så fik jeg vidst lige startet et projekt mere op ;o)
Og så selvfølgelig dagens is - når det er ferie skal børn have is HVER dag, siger faderen i huset - det er sjældent børnene giver sig til at hyle, når de bliver mindet om det :o)
I dag kunne vi også nyde en is udenfor, godt med tøj på ;o) Der er nemlig ikke 25 grader i luften, selvom himlen er lidt blå!!!

Vi krydser stadig lidt fingre for at vi når at komme på stranden i solskinsvejr, det er vel ikke for meget forlangt.

3 kommentarer:

 1. Det ser bare super hyggeligt ud.
  Fortsat god ferie.. :-)

  SvarSlet
 2. Uhm dejlige ferie billeder - krydser fingre for lidt mere sol til jer :0) og forresten hvis denne der lækre pony kan være på traileren - kan I så ikke komme forbi sjælland med den :0) Den ville da passe så fint ind i vores stald - smiler.. SÅ nuttet
  KH.

  SvarSlet
 3. Sikke hyggeligt det ser ud. Det ligner faktisk ret meget vores ferie i sommerhus ved vesterhavet i sidste uge :o)
  Kh Mette

  SvarSlet

Læg rigtig gerne en besked, så kan jeg se du har været her...