onsdag den 13. juli 2011

Jo, jo - er her stadig, men vi har travlt med at holde ferie

Lige nu sidder jeg i bedstemor og bedstefars sommerhus, vel ankommet i går, en dag senere end forventet, hvorfor... det kommer der et indlæg om senere, det kræver nemlig masser af billeder :o)

Vi har den seneste uge kørt med fuld fart, har i snit haft ca. 5 børn i vores hus, mange nætter med overnattende legekammerater og ca. 4 daglige svømmeture i vores nye pool 3-4-5 børn x 4 svømmeture - kan I selv forestille jer, hvor mange gange jeg har vasket håndklæder den seneste uge?????

Og så en lille opdatering på vores seneste uge+++ :o)

Clara har holdt lidt tidlig fødselsdag for klassen. Når de starter efter sommerferien er der nemlig ikke noget der hedder 0. - 6. klasse, så hedder der førskolegruppen, mellemgruppen og 6. Det vil sige at 0. + 1. + 2. klasserne bliver slået sammen til én klasse 3. + 4. + 5. klasserne bliver slået sammen og 6. fortsætter alene. Et vildt spændende projekt med rigtig mange muligheder, men det betyder jo også at Clara's ellers rigtig velfungerende klasse bliver splittet :(  så derfor tidlig fødselsdag :o)
Clara største ønske til fødselsdagen var en traktortur og skattejagt, jeg tror hendes ønsker blev indfriet til fulde, til trods for, at vi bestemt ikke havde vejret med os...
Clara havde bestilt boller og brunsviger, men jeg kender hende jo godt nok til at vide at en lagkage ikke ville være i vejen, den fik jeg produceret uden Clara vidst af det, så hun blev noget overrasket, da der pludselig kom en fin lagkage på bordet :o)
Traktortur, faderen havde selvfølgelig sørget for at de små kære ikke blev våde, kald ham bare Storm P!!! Ungerne syntes det var fantastisk - efter traktorturen gik det over stok og sten for at lede efter skatten.
Skatten var blevet gemt under traileren, som tilmed var forvandlet til bord med dug, så det var ikke nemt at finde den ;o) det sku' dejligt man stadig kan snyde dem.
Vi nød godt af vores store hal, med bål lige ved porten og igen, ham Storm P. der vupti vapti tryllede traileren om til bord så fødselsdags-gæsterne kunne sidde og få tjubangere (små pølsehorn) i tørvejr og stadig varmet over bål - og så en lidt brugt fødselsdagsfest.... rødvinen kom altså først på bordet da ungerne var taget hjem igen ;o)

Dejlig tur til Legoland,  med den obligatoriske Borg-forestilling, jeg bliver aldrig træt af at grine af folk der falder i vandet, og det gør vores børn tilsyneladende heller ikke.
Vi sluttede dagen af med at spise på Borgen, det kan altså godt anbefales, sikke lækker mad og tilberedt efter de bedste ridder-opskrifter :o)

Så kom det gode vejr, og dermed indvielse af vores pool, og lidt kirsebærsalg blev det også til.

Og så, efter en weekend med hårdt havearbejde m.m. er vi klar til at komme af sted til Vestkysten over i Bedstemor og Bedstefars sommerhus - vejrudsigten har krævet lidt ekstra oppakning og cykler skal også med, jeg ved ikke om pedaltraktoren er en smule overdrevet, men det er faderen der har stået for pakning af traileren, så han har også fået lov til at bestemme :o)
Det obligatoriske "nu kører vi på ferie" billede... selv om det godt kan være svært at overskue, så HAR vi altså alle unger med, de bliver lidt væk imellem vores ting ;o) Selv Bastian blev der plads til.

Nu krydser vi fingre for, at vejret på et tidspunkt bliver til lidt strandhygge, men indtil videre står den på spil, computer, Tour de France, håndarbejde og muligvis Lego-bygning med andre ord, rigtig REGNVEJRSRÅHYGGE.

6 kommentarer:

 1. Det er virkelig sommeridyl, så det batter:0) Jeg bliver lidt misundelig, på den gode måde altså - når jeg ser de muligheder i har, når jeres børn får fødselsdagsbesøg. Det må være rart med al den plads, hvor ungerne bare kan lege og hygge sig!

  Tillykke med smukke Clara - som snart fylder 9 år:0)
  Ha det godt, og hyg jer i bedstemor og bedstefars sommerhus:0)
  mange Sommerferie kram fra Mette

  SvarSlet
 2. I sidder da ihvertfald ikke på den lade side ;0)
  Skønne billeder, jeg er da spændt på at se hvorfor i ankom 1 dag senere.
  Der kan kun blive solskin imorgen, for vi har nemlig spist op af al aftensmad ;0)
  Så lige i er fra Børkop, vi er fra Skærup

  SvarSlet
 3. Tillykke med datteren.
  Ønsker jer rigtig go' ferie ♥♥

  SvarSlet
 4. Tillykke med Clara :0)
  Sikke dejlige billeder - I forstår da at holde fødselsdag - og sikke en handyman du har ;0)
  Det lyder som om I nyder ferien - skønt, sådan skal det være..
  Er altså lidt nysgerrig for at høre hvad det var der gjorde at I kom lidt senere afsted - det var lidt af en teaser du kom med.. ;0)
  Jeg håber I får en fantastisk ferie i sommerhuset - og forhåbentlig også lidt solskin..
  Kram herfra ( nu har jeg kun 2 arbejdsdage tilbage - JUBII)

  SvarSlet
 5. Det ser ud til, at det var en fantastisk dejlig fødselsdag, tillykke med hende. håber i får en fortsat god ferie.

  SvarSlet
 6. Hej Clara og resten af familien
  Sikke før fødselsdag du har holdt, det ser da ud som om i har hygget jer HELTTT VILDTTT - dejligt.
  Kan i alle sammen - også Bastian - hygge jer og há en rigtig god ferie.
  Stor ferie krammer fra bedstemor

  SvarSlet

Læg rigtig gerne en besked, så kan jeg se du har været her...