fredag den 3. juni 2011

Total TØSEHYGGE, for her er kun os!!!

Jeps, der er kun Clara og jeg på matriklen - drengene er sammen med Bedstemor og Bedstefar i sommerhus - ud fra de billeder vi har set, kunne de ikke være SKØNNERE sted.
Vores fader er sendt på Roskilde Dyreskue, altså på arbejde, men det er også som at komme i himmelen, der er jo masser af landbrugsmaskiner at kigge på.

Clara og jeg NYDER tøse-livet, ingen afbrydelser, ingen der syntes vi RODER lidt for meget og ingen drenge der griber forstyrrende ind i vores små projekter - dejligt, dejligt, dejligt - behøver jeg skrive at der er en lille "dame" der HYGGER sig???? :)

Claras største ønske var, at vi skulle male med akryl-maling så det har vi gjort, vi har nærmest været i gang hele dagen, sårn lidt on off.


Der er gang i det lille terrasse atelier


Vores lille Bølle-kanin bliver trænet i spring, han er ikke helt så skarp så han ved, hvad det drejer sig om, så må man jo hjælpe ham lidt på vej ;o)

Dagens MESTERVÆRK malet af Clara - LIVET ER DEJLIGT - dette billede taler vidst for sig selv - Moderen er i hvert tilfalde meget stolt ;o)
Om lidt skal vi til at gøre os klar, Clara har bestemt at vi skal på Cafe og spise, så vi drager til Vejle, skal først en tur i Bryggen og så er vi ellers at finde på Rådhuscafeen....

KAN DET NÆSTE BLIVE MERE TØSE-HYGGELIGT????

3 kommentarer:

 1. Nej det kan vist ikke blive mere tøse-hyggeligt!.. Det ser ihvertfald suuuper hyggeligt ud:)
  Ha en god aften, i to skønne piger!:)
  Kram fra Mette

  SvarSlet
 2. Åh hvor ser det bare hyggeligt ud - håber I får en skøn cafe tur..
  KH.

  SvarSlet
 3. Nej det kan ikke blive mere tøse-hyggeligt. Det er lige sådan en MorDatter dag skal være. Kram til datteren for et flot billede.

  SvarSlet

Læg rigtig gerne en besked, så kan jeg se du har været her...