torsdag den 24. februar 2011

Der er forår i min mave

Stærk inspireret af den gode gamle Bamse, har jeg gået og nynnet 
"Der er forår i min mave" 
men altså lidt med egen tekst, alt imens jeg har gået og gjort blomster forårsklar.... ja, nu kan jeg bare ikke vente mere.


Der er forår i min mave.
Jeg ved, hvad jeg vil lave
Ud at rode i min have
Drive rundt i krat og skov
Og sener' gå i have på rov
Nyde hvert et blomsterbed
Jo, haven er der noget ved 
Så er der gjort krukker klar, de står lige nu frostfrit og sikkert, jeg tør ikke give dem et kuldechok, så jeg venter med længsel på det milde vejr - håber det kommer i weekenden.

Nej, jeg tror desværre ikke alle mine smukke georginer har klaret det, så endnu engang har jeg været ude og købe - det er bare slet ikke det samme, som at kunne sætte sin egen produktion ud, men nuvel når det skal være sådan, så lade det være sådan - for Georginer skal der til i Min Have

Or jov - det blev også til lidt nye pæoner, dem kan vi også godt lide her :)

Det har skal altså prøves - jeg har købt mistelten, håber også at vejret bliver lidt mildt så vi kan få spredt nogle frø i børnenes frugttræer - det skal der helt sikkert nok komme et indlæg om.


Kønt er det ikke, men nujhhhhhh hvor er det hyggeligt. I al den tid jeg har haft drivhus, har jeg stort set forspiret mine planter selv, dette år ingen undtagelse. Tomaterne er lidt tidligt endnu, men chilierne skal helst i gang nu. Jeg har også sidste år samlet stemoderfrø, de ligger også i jorden nu, et glæder jeg mig rigtig meget til at se om lykkedes.

Primula - kan jeg slet ikke få nok af her i vintertiden, hvor der ikke er så mange farver at kigge på. I år vil jeg se om ikke jeg kan holde liv i dem, til vejret bliver så jeg kan plante dem ud, de skulle efter sigende kunne brede sig ret godt, ville det ikke være et smukt forårs-dækken i haven??? Det satser jeg på

Er du også i gang med at lave forår inden for???

4 kommentarer:

 1. Du har lige sendt lidt forårsfornemmelser til Kalundborg - tak for det!:0)

  SvarSlet
 2. Åh et dejligt indlæg :0) Super opløftende, særligt når man lige har set vejrudsigten for de kommende dage!!
  Men ja - her kribler det også noget i hænderne for at komme igang - og jeg kigger på frø, sommerblomster, bladre i havebøger, slæber forårsblomster hjem osv. osv.
  Jeg er SÅ klar til forår ;0)
  KH.

  SvarSlet
 3. snart... meget snart - har lige fået frø med posten idag ;0)

  SvarSlet
 4. Årh, hvor er det hyggeligt med sådan et forårs indlæg. Håber også det gode vejr vare ved!

  - Anne

  SvarSlet

Læg rigtig gerne en besked, så kan jeg se du har været her...