søndag den 16. januar 2011

Store oprydningsdag på tøse-værelset

Clara og jeg har de sidste par dage været i fuld sving med at rydde op og smide ud.

Clara er en rigtig samler og samtidig er hun kreativ på den hulter til bulter måde (læs: hun arbejder bedst med alle hendes ting liggende på bordet, og hun har mange ting)
Det har ikke været sjovt for hende at skulle tage stilling til om tingene skulle smides ud eller gemmes, tror nok hun syntes at hendes mor er lidt hysterisk ;o) under alle omstændigheder så blev det alligevel til en stor sæk, der nu er klar til at blive kørt på fyldepladsen.
Vi har fået ryddet op, sorteret og alt ligger så fint i skufferne.

Som kronen på værket har Clara fået lov til at låne kameraet og har taget billeder af alle hendes ting, det er der kommet et super resultat ud af, se bare her

Hun har helt selv fået lov til at bestemme hvad der skulle tages billede af og lave opstillingerne - billederne skal vi bruge til at printe ud og laminere, derefter skal de sættes på skufferne så Clara altid kan huske, hvor tingene har deres plads.

Mon det hjælper????
- måske en måneds tid, men så tager vi bare en tur mere ;o)

Vi har også fået kreeret lidt til værelset og ikke mindst har vi gang i et stort fællesprojekt, hvad det går ud på, må I vente med at se til i morgen.

Rigtig god håndboldkamp.... til dem af jer der er til det ;o)
Og også rigtig god søndag aften

2 kommentarer:

  1. Sikke en oprydning. Og en god idé at lade hende lege fotograf og lave skilte til skufferne. Om det holder må tiden jo så vise. Men så ved hun da hvor "plads" er :)

    Klem

    SvarSlet
  2. Har i overvejet at stille sækken på loftet i første omgang, så hun kan hente lidt ind af gangen "hvis hun nu forstyder" (smiler), jeg kan huske hendes mor praktiserede det i stor stil i den alder :)
    Knus fra bedstemor

    SvarSlet

Læg rigtig gerne en besked, så kan jeg se du har været her...