torsdag den 14. oktober 2010

Stor 4 års Fødeselsdag

Der findes ikke noget bedre end at fejre ens børns fødselsdag, man mindes den første gang man stiftede bekendtskab med dette lille menneske, og så er det så let at score pluspoint på sådan en dag :o)

 Oscar bliver vækket på sengen med fødselsdagssang, flere gaver venter nede i køkkenet, flaget bliver hejst af Oscar

Oscar, vores mindste, blev 4 år i dag - kan ikke helt forstå, hvor tiden er blevet af, men det er jo en anden historie :o) - Han har længe glædet sig til hans fødselsdag, så til morgen, efter fødselsdags-skønsang, slog han øjnene op og sagde "nu er jeg 4 år, ikke også mor?" og så var dagen i gang.

Oscar er ikke søn af en ex. farmer for ingen ting. Vi skal snart have bygget ud, så Oscars værelse kan rumme alle hans landbrugsmaskiner. Det var derfor heller ikke den store overraskelse, at der var et stort så-sæt i den første gave der blev åbnet, men Oscar var fuld af begejstring, det var lige sådan en han havde ønsket sig. Jeg er stadig ikke klar over om knægten, før i dag, vidste at der fandtes sådan en maskine, men faderen blev glad for den kommentar :o)

Monstertruck kage med Oscars snemand på
Per blev i år sat på projekt kage, det skulle nemlig være en kage med en Monstertruck og en Crosser, der blev studeret tegninger af sådanne maskiner så det kunne blive den helt rigtige kage - og flot blev den - det er bestemt ikke sidste gang jeg har overladt den opgave til drengene.

Så ankommer alle Gråspurvene, lidt trængsel i bryggerset :o) - Oscars gave, et flot forklæde til den lille køkkenhjælper - og så selvfølgelig Oscar i fuld firspring på cyklen
Vi har alle haft en super dag, og der var ingen problemer med at få puttet børn her til aften.

OBS!!!!! 4 års fødselsdagen, blev også dagen, hvor Oscar lærte at køre på cykel uden støttehjul, dette inklusiv både at komme i gang og stoppe, så nu er der ingen undskyldning lægere, nu hedder det cykle til børnehaven MOR!!!!

1 kommentar:

Læg rigtig gerne en besked, så kan jeg se du har været her...