tirsdag den 20. april 2010

Fantastiske søndag

Der er nu ikke noget som en ose-tur - helt uden en mand der ligner noget katten har slæbt med hjem efter mere end en halv times shopping og unger der i løbet af kort tid formår at få den værste svedetur frem i deres moder fordi det hele foregår i turbo-fart.

Nej, der er desværre ikke nogle af vores 3 poder der er udstyret med deres moders shoppe-gen, de vil hellere med deres fader i skoven med varmt cacao, kage og sværd til bekæmpelse af div. Barda-monstre.... det forstår man da ikke :o)Men søndag, gav det så heldigvis mig mulighed for at spendere en søndag eftermiddag på Shopping Bazar i Fredericia. En helt fantastisk eftermiddag, hvor jeg fik hilst på Thomas og Louise fra Milledille.dk, fik shoppet..... selvfølgelig til ungerne, sådan går det altid, men det ændre ikke på hvor dejligt det var bare at kunne tulle rundt for sig selv og have tid til at kigge alle sagerne igennem :O)

T-shirt fra Hjorth til det mindst skud på stammen - og så skal der selvfølgelig tages billede
Kunne heller ikke lige stå for dette par - storebror og lillebror - et rigtig makkerpar :o)Nu vil jeg tage ud og nyde det herlige forårsvejr

Jill

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg rigtig gerne en besked, så kan jeg se du har været her...